Alaboca Cateringean menu- eta errazio-aukera handia daukagu
Ongi etorri gure menuen eta errazioen cateringera, bertan plater goxo eta osasungarrien aukera ederra aurkituko duzu, zure behar guztiak betetzeko.
Zenbait plater konbinatzeko malgutasuna eskaintzen dizugu, zure gustu eta beharretara egokitzen diren menuen bitartez. Aldez aurretik zehaztutako gure menuen artean aukeratu dezakezu: Kutxilleria, Gasteiz edo Araba, edo, bestela, zure menu pertsonalizatua aukeratu.
Kalitatea eta aukera plater bakoitzean, zure eguneroko beharrak betetzeko edo ekitaldi berezietarako
Gure menu eta errazioak ezin hobeak dira egunerokoan elikadura osasungarria eta askotarikoa nahi dutenentzat, edota ekitaldi berezi batean edo ospakizun batean aukera gastronomiko berezia nahi dutenentzat.
Guk eramango dizugu edo zuk jaso dezakezu
Entrega-zerbitzua daukagu, gure platerak etxetik mugitu gabe dasta ditzazun, edo ekitaldiaren lekura eramango dizugu. Eskaera zuk zeuk ere jaso dezakezu gure lantegian bertan.
GURE MENUAK
Menu guztietan haragia edo arraina aldatu egin daitezke, prezioaren aldea egokituta.
KUTXILLERIA MENUA
Errusiar entsalada
Piperrak haragiz beteak
Solomoa piperrekin edo Albondiga gisatuak
Goxua
GASTEIZ MENUA
Piperrak haragiz beteak
Oilasko-paella
Bakailaoa Errioxako erara
Goxua
ARABA MENUA
Askotariko iberikoak
Piperrak ganbaz beteak
Mingaina saltsan edo Haragi gisatua
Txipiroiak beren tintan
Goxua edo Azenario- eta koko-tarta
UMEAK MENUA
Plater konbinatua, osagaiak:
Kroketak
Solomoa
Patata frijituak
Arroz-esnea edo natillak
Ura edo Freskagarria
GURE ERRAZIOAK
SARRERA HOTZAK
- Entsalada mistoa
- Entsalada normala
- Errusiar entsalada
- Txatka-entsalada
- Salmorejoa
- Iberikoen errazioa
- Olagarroa Galiziako erara
SARRERA BEROAK
- Tigreak tomatearekin
- Patata-tortilla osoa
- Zerbaren orri-mami beteak
- Piperrak bakailaoz beteak
- Piperrak haragiz beteak
- Piperrak ganbaz beteak
- Oilasko-tirak
- Alioli-saltsa
- Saltsa mina
- Arroza ahatearekin
- Arroz beltza
- Babarrun zuriak
- Babarrun gorriak
- Kalabaza-krema
- Itsaski-krema
- Barazki-krema
- Espagetiak Boloniako erara
- Espagetiak carbonara erara
- Espagetiak gulekin
- Fideoak ganbekin
- Garbantzuak
- Garbantzu begetarianoak
- Haragi-lasagna
- Barazki-lasagna
- Atun-lasagna
- Dilistak
- Makarroiak
- Menestra
- Itsaski-paella
- Oilasko-paella
- Paella begetala
- Pistoa
- Bakailaoa pil-pilean
- Bakailaoa Errioxako erara
- Txipiroiak arrozarekin
- Txipiroiak beren tintan
- Legatz errea (labean)
- Legatza saltsa berdean
- Albondiga gisatuak
- Albondigak saltsan
- Albondigak tomatetan
- Tripakiak
- Barraskiloak
- Haragi gisatua
- Masailak saltsan
- Mingaina saltsan
- Solomoa piperrekin
- Txerri-hankak
- Char Siu azpizuna
- Oilasko-bularkia piper berdeekin
- Oilasko-bularkia roquefort gaztarekin
- Oilaskoa baratxuriarekin
- Oilasko gisatua
- Arroz-esnea
- Natillak
- Brownie beltza
- Esne frijitua
- Kafe-flana
- Goxua
- Oreo-moussea
- Profiterolak
- Amonaren tarta
- Gazta-tarta
- Gazta-tarta txokolatearekin
- Txokolate-tarta
- Nutella-natillak
- Azenario- eta koko-tarta
- Ogi-torraden tiramisua
- Hiru txokolate